Kristin Kostholdsveileder1

KiVita Vekt, Helse og Velvære      

Kursholder og eier av KiVita Vektklubb Kristin Ludvigsen Gjesdal er 47 år ung, lykkelig gift 💕og bor delvis i Bergen og i Kristiansand.

Kristin har 10 års erfaring som Kostholdsveileder, Kursleder og Motivator innen livsstilsendring og sunn vektreduksjon. Kunnskap innen ernæring, livsstilssykommer, motivasjon, mestring -og endringsverktøy er sentral. Irritabel tarm, PCOS, søvnproblemer, stoffskifteutfordringer, intoleranser, hormonubalanse og vitaminmangel er også spesifikke kompetanse-områder som kan trekkes frem.

Kursleder har selv slitt med større overvekt siden ungdommen og tok i 2007/2008 av 35 kg med normal mat. Drømmen er at flere skal velge å investere i tett oppfølging i stedet for å mislykkes selv, gang på gang. Dette ødelegger både selvtillit, selvfølelse og helse. KiVita konseptet gir derfor større rabatter når kunder velger lengre kursperioder. Se info i fanen "KURSTILBUD".

Kristin startet i 2009 som kursleder innen vektreduksjon med 2 kurskvelder i uken og de første årene var dette kun en bijobb i tillegg til en 100% stilling som Administrasjonskoordinator. Siden kursene alltid var fulltegnet med ventelister og tilbakemeldingene fra deltagere var svært gode, så bestemte Kristin seg i 2014 for å satse som Kostholdsveileder og Kursleder på heltid. En drøm var gått i oppfyllelse. Å hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag har hele tiden vært sentral. Å være med på at andre mennesker lykkes og virkelig stråle i hverdagen - er en enormt stor glede.

Januar 2019 var det duket for å etablere sitt 100% eget konsept KiVita Vektklubb & Kostholdsveileder1, da ønsket om å kunne nå ut til enda flere i hele Norge var stort. Det var den store drømmen om å få 💕-saken "1 års tett oppfølging" ut i livet, som tilslutt avgjorde oppstarten som selvstendig kursleder.

Dette har vært en stor suksess, med rekordmange påmeldinger både på nett og lokale kurs. Veien videre er vedig spennende. Nyhet i 2020 er "PT-pakken" og Webinar gruppekurs samt 1-1. Se egen fane.

Selv om det tar mye tid å drive et selskap helt alene med så mange deltagere, så har Kursleder Kristin også andre interesser å koble av med. Fotografering, interiør, oppussing av gamle møbler, turgåing, båt -og sjøliv for å nevne noe. I tillegg er hun musikkinteressert og spiller selv kornett på eliteniv

å.

-